Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll!
Az esetlegesen leadott rendeléseket NEM SZÁLLÍTJUK KI!
Megértésüket köszönjük!

Vörösáfonya/ Kandírozott Vörösáfonya 100g

Kód: 76
Nincs értékelés
480 Ft / db
Raktáron

Összetevők és allergén információk

Vörösáfonya, cukor, növényi olaj (napraforgó olaj).

A termék származási helye

USA

Tápanyagtartalom100g termékben

Energia:
344 kcal
 
1460 kJ
Zsír:
1,2 g
- amelyből telített zsírsavak:
0,1 g
Szénhidrát:
80,6 g
- amelyből cukrok:
67 g
Fehérje:
0,2 g
Só:
0,2 g

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Termék leírása

V-ÁF
Tartalmaz:

A, B, C , E vitamin, kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas, cink, mangán, foszfor és béta-karotin.

 

 

Miért jó?

Egészséges, vitamindús, nyomelemekben és antioxidánsokban gazdag, ráadásul ízes, aromás, tulajdonképpen napjaink csodaszerének tekinthető a vörös áfonya.

A húgyúti fertőzések - vagy ahogy a köznyelv nevezi: a felfázás - egyik leghatékonyabb ellenszere , a szájüregben és húgyutakon fellelhető baktériumok ellen igen hatékony a benne lévő baktériumölő proantocianidin. Ez a hatóanyag képes megakadályozni a hólyaghurut kialakulásáért is felelős E-coli baktériumok megtelepedését a húgyhólyagban és a húgycsőben.A proantocianidin a fogíny különféle fertőzései, a gyomorfekély és a gyomorfertőzések kialakulása esetében is hatásos segítség.

Magas antioxidáns tartalma erősíti az immunrendszert, csökkenti az infarktus lehetőségét és egyben jó érvédő is, javítja az erek rugalmasságát, sejtregeneráló, méregtelenítő, baktérium, vírus és gombaellenes, akadályozza a szervezetben a kőképződést, a gyulladásos és daganatos megbetegedések kialakulását, így kiemelkedő a betegségmegelőző hatása. Emellett hozzájárulhat bizonyos krónikus betegségek megelőzéséhez, mint az érelmeszesedés, a koleszterin lerakódás, különféle bőrproblémák kialakulása, a daganatok keletkezése és a memóriazavar.

A vörös áfonya hatása megkérdőjelezhetetlen túlsúly, magas vércukor, érelmeszesedés és érrendszeri betegségek, valamint magas vérnyomás esetén.

 

 

Felhasználási ötletek:

A vörös áfonya az egyik legkedveltebb és legtöbbféleképpen felhasznált aszalt gyümölcs. Tehetjük süteménybe, desszertbe, gyümölcskenyérbe, salátába, müzlibe, joghurtba és még sok mindenbe. Nagyon jó alternatívája a mazsolának, húsokhoz is sokféleképpen felhasználhatjuk.

 

 

Fontos:

A kandírozott gyümölcsök cukor hozzáadásával készülnek, fogyasztása cukorbetegek számára nem, vagy csak minimális mennyiségben ajánlott!


Tápanyagtartalom 100g. termékben:

Energiaérték (kJ/ kcal) - 1460/344
Zsír (g) - 1,2
- amelyből telített zsírsav (g) - 0,1
Szénhidrát (g) - 80,6
- ebből cukor (g) - 67
Fehérje (g) - 0,2
Só (g) - 0,2


Összetevők (allergének kiemelve):

Vörösáfonya, cukor, növényi olaj (napraforgó olaj).


Származási hely:

USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: