Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll!
Az esetlegesen leadott rendeléseket NEM SZÁLLÍTJUK KI!
Megértésüket köszönjük!

Pörkölt Blansírozott Törökmogyoró

Kód: 262/100 262/500 262/1KG Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
760 Ft / db 3 800 Ft / db 7 600 Ft / db 760 Ft-tól / db
Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Összetevők és allergén információk

Tisztított törökmogyoró.

A termék származási helye

Törökország

Tápanyagtartalom100g termékben

Energia:
716 kcal
 
2958 kJ
Zsír:
67 g
- amelyből telített zsírsavak:
5 g
Szénhidrát:
9 g
- amelyből cukrok:
4 g
Fehérje:
17 g
Só:
0 g

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Termék leírása

 
t.mogyi p.kép
Tartalmaz:

B1, B2, C, H és E vitamin, kálium, kalcium, vas, réz, magnézium, mangán, cink.

 

 

Miért jó?

A török mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága együtt, ráadásul kiemelkedő mennyiségben. Sok benne a fehérje és a rost, mértékkel való fogyasztásuk védenek az elhízás ellen, serkentik a bélműködést és csökkentik a vastagbélrák kialakulásának kockázatát.

Zsírsav összetétele magas, és mivel telítetlen zsírsavakról van szó, kifejezetten egészségesek, jó hatással vannak a szív és az érrendszerre, előnyösen befolyásolják a koleszterinszintet, fokozzák a zsíranyagcserét és nem elhanyagolható a rák megelőzésében és gyógyításában betöltött szerepe sem.

Bőséges B-vitaminokban, amelyek létfontosságúak szervezetünk idegműködése szempontjából. Gazdag a leghatékonyabb antioxidánsokban, E és C vitaminban is, együtt hatásban még intenzívebben erősítik immunrendszerünket, a telítetlen zsírsavakhoz hasonlóan az antioxidánsok is nagyon hasznosak a rák, a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében.

A szokottnál több ásványi anyagot - főleg káliumot - tartalmaz, ezért nagyon jó vértisztítóként és vérnyomás csökkentőként is, és cukorbetegek számára is hasznos a fogyasztása.

 

 

Felhasználása:

A pörkölt mogyoró sokkal ízesebb és intenzívebb, Isteni krémeket, desszerteket készíthetünk belőle, különösen jól harmonizál csokoládéval és mézzel, de lekvárokkal is sűrűn használják. Jól passzol hozzá a fahéj és a vanília íze is. Használhatjuk egészben, aprítva, finomra darálva, kiváló díszítés süteményekre, desszertekre és fagyikra is, de tehetjük müzlikbe, joghurtokba is.

Egyik legismertebb készítmény belőle, a méltán népszerű Nutella.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: