Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll!
Az esetlegesen leadott rendeléseket NEM SZÁLLÍTJUK KI!
Megértésüket köszönjük!

Koktélcseresznye/Kandírozott Piros Koktélcseresznye

Kód: 91/100 91/500 91/1KG Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
480 Ft / db 2 400 Ft / db 4 800 Ft / db 480 Ft-tól / db
Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Kiszerelés
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Összetevők és allergén információk

Cseresznye*, cukor, glükóz-fruktóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav (E330), színezék: eritrozin, kén-dioxid.

A termék származási helye

EU

Tápanyagtartalom100g termékben

Energia:
305 kcal
 
1295 kJ
Zsír:
0 g
- amelyből telített zsírsavak:
0 g
Szénhidrát:
75 g
- amelyből cukrok:
73,5 g
Fehérje:
0,5 g
Só:
0 g

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Termék leírása


Felhasználása:PIR.KOKT.CSERI

A koktélcseresznye elsősorban egy „ehető dísz”! Előállítása során veszít a cseresznye jótékony hatásából. Első számú célja a díszítés, arra viszont hihetetlenül dekoratív és guszta!

Csak a fantázia szab határt a felhasználásához: egzotikus és mutatós koktélok, mindenféle habos babos sütemények és desszertek korona ékköve lehet! Nem véletlen „A hab a tortán” mondás tovább fokozása: „ A koktélcseresznye a habon”…

 

 

Fontos tudni:

A kandírozott gyümölcsök cukor hozzáadásával készülnek, fogyasztása cukorbetegek számára nem, vagy csak minimális mennyiségben ajánlott!


Tápanyagtartalom 100g. termékben:

Energiaérték (kJ/ kcal) - 1295/305
Zsír (g) - 0
- amelyből telített zsírsav (g) - 0
Szénhidrát (g) - 75
- ebből cukor (g) - 73,5
Fehérje (g) - 0,5
Só (g) - 0


Összetevők (allergének kiemelve):

Cseresznye*, cukor, glükóz-fruktóz szirup, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav (E330), színezék: eritrozin. *Kén-dioxid-ot tartalmaz.


Származási hely:

EU

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: